Skærmbillede 2014-04-10 kl. 12.53.44

Smykkepleje

For at dine smykker skal holde sig pæne længst mulig og du kan have længst mulig glæde af dem, er der nogle få regler som du kan følge.

Opbevaring:
Det bedste er at opbevare dem i et smykkeskrin eller i en lufttæt pose. Hvis smykkerne kommer til at ligge i solen for lang tid kan  perler eller fimo blegne med tiden.

Slid:
Det bedste for dine smykker er at tage dem af når du sover. Også når du vasker hænder og går i bad, er det bedst at tage dem af, da de har det bedst af ikke at være i vand længere tid af gangen.

Snavs:
Med tiden kan der nemt være kommet snavs i mellem perlerne og fiurerne. Dette kan fjernes med en hårdt opvreden blød klud eller med en fugtig vatpind. Tør dem grundigt af bagefter. Undgå at bruge sæber eller kemikalier til at rengøre smykkerne med da nogle perler og metaller kan blive misfarvet af dette.

Forgyldte og forsølvede:
Forgyldte og forsølvede materialer vil med tiden og ved brug blive lidt mørkere i farven, men med en blød pudseklud fra guldsmeden kan de nemt pudses op igen.

Tab ikke din halskæde eller armbånd:
Du kan slå figuren i stykker og nogle perler kan revne og gå i stykker.

Det var det...
Hvis disse forholdsregler overholdes vil jeg garantere, at du vil have glæde dine smykker i lang tid. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er du velkommen til at kontakte mig og jeg kan eventuelt være behjælpelig med en reparation. God fornøjelse med dine smykker.